mchi

Интервјуа

Костадин Ацевски гостин во Отворено на Алфа телевизија

dbi

12.12.2018

Видео од вчерашното гостување на пратеникот од СДСМ и коалицијата Костадин Ацевски во Отворено на Алфа телевизија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени