mchi

Интервјуа

Јован Митревски гостин во Отворено на Алфа телевизија

dbi

13.12.2018

Видео од гостувањето на пратеникот од СДСМ и коалицијата Јован Митревски во Отворено на Алфа телевизија.

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени