mchi

Обраќања

Повеќе пари за општините и зголемени субвенции за земјоделците со Буџетот за 2019 година

dbi

21.12.2018

Видео од денешното обраќање на пратеничката Мира Стојчевска, на 71 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени