mchi

Обраќања

Буџетот е реален и обезбедува економски раст и социјална еднаквост

dbi

21.12.2018

Видео од денешното обраќање на пратеничката Ѓорѓиева Милева, пратеничка од СДСМ на 71 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени