mchi

Обраќања

Во 2019 ја зголемуваме поддршката за директни странски инвестиции и поддршката за нови вработувања

dbi

21.12.2018

Видео од денешното обраќање на пратеникот од СДСМ Иванов Панче на 71 Седница на Собранието на Република Македонија

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени