mchi

Обраќања

Продолжуваме со грижа кон земјоделците, лозарите ќе си ги добијат парите за предаденото грозје

dbi

04.02.2019

Видео од денешното обраќање на пратеникот на СДСМ и коалицијата Бетиан Китев, на 83 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени