mchi

Обраќања

Новиот Предлог закон за судски совет е дел од неопходните реформи за унапредување на судскиот систем

dbi

06.02.2019

Видео од денешното обраќање на пратеничката од СДСМ и коалицијата Снежана Калеска Ванчева на 77 седница на Собранието на  Република Македонија

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени