mchi

Интервјуа

Хари Локвенец гостин во Патот кон на Алсат телевизија

dbi

08.02.2019

Видео од вчерашното гостување на пратеникот и член на Централниот одбор на СДСМ , Хари Локвенец во Патот кон на Алсат телевизија

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени