mchi

Најнови вести

Ние сме НАТО, започнува нова ера на напредок, граѓаните се горди,само ВМРО-ДПМНЕ останува во својата антизападна матрица и деструкција

dbi

12.02.2019

Соопштение за јавност 

Кревањето на знамето на НАТО заедно со нашето ја одредува иднината на нашите поколенија.

И тоа не само како симболика туку како реалност. Новата страница на сигурна и стабилна иднина е завртена, ние сме НАТО, нацијата се гордее со историскиот успех.

Нашата татковина која наскоро ќе биде Република Северна Македонија живее нова ерана слободно, демократско и напредоноопштество на рамноправни граѓани.

Само ВМРО-ДПМНЕ и антизападниот Мицкоски остануваат заглавени во антизападната матрица и не можат да се помират со остварувањето на стратешкиот интерес – членство во НАТО Република Северна Македонија станува 30 земја членка на НАТО, ВМРО-ДПМНЕ останува изолирана во својата антизападна матрица на деструкција и блокади.

Скопје, 12.02.2019

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени