mchi

Интервјуа

Костадин Костадинов гостин во „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија

dbi

08.03.2019

Видео од вчерашното гостување на портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов во „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија.

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени