mchi

Обраќања

На опозицијата и пречи тоа што Спасовски стави крај на криминалното,недемократско и партизирано МВР

dbi

11.03.2019

Видео од денешното обраќање на пратеникот Илија Николовски на 86 седница на Собранието на Република Северна Македонија

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени