mchi

Обраќања

Преку одговорен и професионален пристап, се спроведоа низа рефрми што ја враќаат довербата на граѓанитево МВР

dbi

11.03.2019

Видео од денешното обраќање на потпретседателката на СДСМ, Фросина Ременски на 86 седница на Собранието на Република Северна Македонија

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени