mchi

Интервјуа

Јован Митревски гостин во Отворено на Алфа телевизија

dbi

12.03.2019

Видео од вчерашното гостување на Јован Митревски, координатор на пратеничка група на СДСМ, во Отворено на Алфа телевизија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени