mchi

Најнови вести

Сите ја осудуваат изјавата на Мицкоски и несоодветните споредби за 27 април само Силјановска го брани

dbi

15.03.2019

Соопштение за јавност


Јавноста, граѓаните, амбасадите на пријателските држави на Република Северна Македонија ја осудуваат изјавата на Христијан Мицкоски за судскиот процес против обвинетите за насилствата од 27 април и неговите несоодветни спореди, Нирнбершкиот процес и слични.

За сето време нема никаква реакција од Гордана Силјановска за таквите изјави на Мицкоски со што само таа го брани.

Дали Силјановска како кандидатка на Мицкоски, го поддржува и го дели неговиот став за процесот за насилствата од 27 април?

 

Скопје, 15.03.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени