mchi

Најнови вести

Не Мицкоски, обид за убиство, државен удар, не е патриотизам туку насилство и за тоа се носи одговорност!

dbi

15.03.2019

Соопштение за јавност

Било какви обиди да се оправда насилството на 27 април е недозволиво. 

Граѓаните гледаат каква омраза излегува од устата на Мицкоски.

Однесувањето на Мицкоски е идентично како неговиот ментор и шеф, Никола Груевски. 

Режимската матрица на Груевски живее во Мицкоски. Тоа е истата матрица која 11 години ја тероризираше земјава и нејзините граѓани, спроведуваше линч кон неистомислениците и која впрочем го организираше насилството на 27ми април.

Изјавите на Мицкоски немаат никаква врска со правото, судовите се независни и тие носат одлуки дали некој е виновен или не.

27ми април е најтрагичниот ден од независноста до денеска. За нарачателите и извршителите на тоа насолство одговорност мора да има.

Република Северна Македонија е правна држава а Мицкоски брани насилници и ништо повеќе.

 

Скопје, 15.03.2019

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ

​СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени