mchi

Најнови вести

Силјановска не е чесна пред граѓаните, молчи за обидите за убиство на 27-ми април

dbi

16.03.2019

Соопштение за јавност

Кандидатката на Мицкоски, Гордана Силјановска не е чесна пред граѓаните - молчи за обидите за убиство на 27-ми април.

Од една страна Силјановска дава евтини политички изјави а не кажа ниту збор против насилствата, не кажа ништо за обидите за линч, за организаторите на овие крвави настани, за нападот на демократијата...

Молкот ја демаскира Силјановска.

Гордана Силјановска воошто не се срами што е поддржана од политичката структура која има крвави раце.

Не е чесно, ниту праведно да се брани насилство, ниту еднаш да не се осуди организираниот насилен упад во Собранието.

Скопје, 16.03.2019                    

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТ
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени