mchi

Најнови вести

Сиљановска не верува во сопствениот слоган, таа не сака да биде претседател на сите граѓани, туку само послушник на ВМРО-ДПМНЕ

dbi

15.04.2019

Соопштение за јавност


Гордана Сиљановска, кандидатката на Христијан Мицкоски вчера уште еднаш докажа дека е неискрена, нечесна и лицемерна кон граѓаните.

Сиљановска призна дека не верува во сопствениот слоган, призна дека други и го одбрале а таа само го прифатила.

Дури и самата Сиљановска призна дека нејзиниот слоган е контрадикторен за ВМРО-ДПМНЕ, партијата што ја поддржува.

Со тоа уште еднаш се потврди дека Сиљановска не ништо повеќе освен продолжена рака на Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ. Таа уште сега слуша насоки и директиви од белиот дворец. Сиљановска ниту сака ниту може да биде претседател на сите граѓани, таа единствено сака да биде нов Ѓорге Иванов, нов партиски послушник што ќе ги следи насоките од белиот дворец и Будимпешта.

Граѓаните нема да дозволат кандидат кој не верува ниту во сопствените постулати на програмата, кој е неискрени и нечесен да застане на чело на државата.

Затоа граѓаните на изборите ќе изберат вистински претседател, ќе го изберат Стево Пендаровски за претседател кој обединува и води напред кон прогрес и интергација во ЕУ и НАТО.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени