mchi

Соопштенија

Активности на централниот караван на Стево Пендаровски, Заедно Напред за последната недела од кампањата од првиот изборен круг

dbi

15.04.2019

Ве информираме дека завршниот настан на коалицијата Заедно Напред во првиот дел од изборната кампања ќе се одржи во петок (19.04) во Охрид. 

Претходно караванот на коалицијата ќе биде со граѓаните на Кичево, Гостивар, Штип и Гевгелија. 
 
 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени