mchi

Обраќања

Последователни изјави на заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и претседателот на СДСМ Зоран Заев

dbi

05.05.2019

Видео во живо од последователните изјави на заедничкиот кандидат за претседател Стево Пендаровски и претседателот на СДСМ Зоран Заев може да проследите тука

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени