mchi

Најнови вести

Фросина Ременски гостин во „Печат на неделата“ на 1ТВ

dbi

09.05.2019

Видео од вчерашното гостување на потпретседателката на СДСМ, и пратеник Фросина Ременски, во „Печат на неделата“ на 1ТВ.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени