mchi

Интервјуа

Костадин Костадинов гостин во „Патот кон…“ на Алсат-М телевизија

dbi

31.05.2019

Видео од вчерашното гостување на портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов во „Патот кон…“ на Алсат-М телевизија.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени