mchi

Најнови вести

По кои протоколи Милошоски тајно по телефон договараше промена на име и каде е забележано дека Мијалков бил вклучен во преговорите?

dbi

11.07.2019

Соопштение за јавност

По кои протоколи Милошоски тајно по телефон договараше промена на име и каде е забележано дека Сашо Мијалков бил вклучен во преговорите?

 

Наместо да шири лажни вести и покажува дека не разбира протоколи и начин на работа, ред е Антонио Милошоски да каже по кои протоколи тајно, по телефон договараше промена на уставното име и каде Милошоски има забележано дека Сашо Мијалков бил вклучен во тие преговори.

По кои протоколи се водеше поранешниот министер за надворешни Антонио Милошоски кога во преговорите за името го вклучуваше шефот на тајната полиција, братучедот на Никола Груевски, Сашо Мијалков?

Милошоски како што целата јавност можеше да чуе, преку телефон на Груевски и Мијалков им нудеше предлози за ново име на државата далеку од јавноста, тајно.

„Сложено, посложено здравје“ веле Милошовски, а тоа го слушнаа граѓание. Нека покаже Милошовски службена белешка за овој телефонски разговор.

Несериозно е лицето Милошоски денес да зборува за протоколи и безбедност.

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени