mchi

Најнови вести

ВМРО-ДПМНЕ нема кредибилитет да зборува за државност и патриотизам бидејќи не го почитува Денот на независноста и историјата

dbi

09.09.2019

Изјава за медиуми на СДСМ, Гордан Шутаров, организационен секретар на СДММ

Почитувани граѓани, почитувани новинари,

На големиот државен празник, Денот на независноста, ВМРО-ДПМНЕ не испрати делегација, не положи цвеќе пред почивалиштата на поранешните претседатели на државата, Киро Глигоров и Борис Трајковски.

Со таквиот потег ВМРО-ДПМНЕ покажа непочит кон државата, кон националниот празник, минатото и двајцата први претседатели на државата.

Ништо не се менува во ВМРО ДПМНЕ, манифестира делби и на национален празник.

ВМРО-ДПМНЕ докажа дека ги интересира само одбрана на криминалот , осбрана на криминалците и тајкуните во сопствените редови.

Посветени на одбрана на криминалот, во ВМРО-ДПМНЕ очигледно немаат време да оддадат почит на 8 ми септември и претседателите Глигоров и Трајковски.

Почитувани, 

ВМРО-ДПМНЕ нема кредибилитет да зборува за државност и патриотизам бидејќи не го почитува Денот на независноста, не ја почитува историјата и не ја почитува државата.

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени