mchi

Најнови вести

Најава, караван на граѓанска трибина ,,На прав пат" - Кочани

dbi

09.10.2019

Денеска караванот на отворени граѓански трибини под мотото ,,На прав пат", ќе биде со граѓаните на општина Кочани.

Граѓанската трибина ќе се одржи во Центар за култура „Бели Мугри“ во Кочани со почеток во 20.00 часот.

На трибината свое обраќање ќе имаат:

- потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска,

- потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манечвски и

- градоначалникот на општина Кочани, Николчо Илијев.

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени