mchi

Најнови вести

Мицкоски не може да побегне од кажаното, за тоа што се радува на блокадата во ЕУ следува казна од граѓаните на 12 април

dbi

07.11.2019

Соопштение за јавност


Мицкоски не може да побегне од кажаното.

Цел свет призна дека Република Северна Македонија испорача и ги направи сите потребни реформи за да добие датум за отпочнување на преговори со ЕУ, само Мицкоски се радуваше на блокадата за отпочнување на преговори.

Тоа е вистинското лице на Мицкоски.

Тоа е матрицата на ВМРО-ДПМНЕ која се уште функционира под диригентската палка на Никола Груевски.

Граѓаните не сакаат враќање на режимот, не сакаат враќање назад, изолација и неизвесност.

Единствена обнова што ја нуди Мицкоски е обнова на криминалот и расипништвото.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени