mchi

Интервјуа

Николовски во интервју за Фактор.мк: Груевизмот ќе биде жестоко поразен на 12 април - довербата од граѓаните ни е најважна

dbi

25.12.2019

Генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски, во интервју за Фактор вели дека со нова енергија, партијата е подготвена и на 12 април оди на голема победа, граѓаните ќе изберат напредок, ќе ја запечатат европската иднина на Република Северна Македонија,а рецидивите од груевизмот кои за жал сеуште се присутни во нашата земја ќе бидат поразени.

Николовски со задоволство зборува за новиот систем на работа и делување на СДСМ, за новата енергија, новиот концепт на партијата и интензивните теренски активности.

Целото интервју прочитајте го на Фактор.мк.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени