mchi

Најнови вести

Мицкоски го брани Груевски, факт е дека ВМРО-ДПМНЕ со години намерно ги труело граѓаните

dbi

06.02.2020

Соопштение за јавност- реакција на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ

 

 

ВМРО-ДПМНЕ продолжува да фабрикува лажни вести во врска со случајот со медицинскиот отпад на „Еко клуб“.

Вистината е дека неодговорното однесување на Сашо Јанакиевски од „Еко клуб“ е последица на режимското владеење на Никола Груевски и неговите реалции со ВМРО-ДПМНЕ.

Токму ВМРО-ДПМНЕ преку свои кадри свесно ги труел граѓаните, а денес оваа партија предводена од Мицкоски ги брани ставовите на криминалецот во бегство Груевски.

ВМРО-ДПМНЕ е единсветниот виновник за тоа што со години се загрозувала животната средина преку несоодветно третиран опасен отпад. Овој случај мора да добие правна разрешница, никој не смее да го загрозува здравјето на граѓаните.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени