mchi

Најнови вести

Вчера едно, денеска друго, извршителот Мицкоски не знае што прави, нервозен е и во паника

dbi

13.02.2020

Соопштение за јавност- реакција на соопштението на ВМРО- ДПМНЕ

 

 

Извршителот на Груевски, Христијан Мицкоски вчера зборува едно, денеска друго, нема став за ниту едно прашање.

Очигледна е паниката во ВМРО-ДПМНЕ, извршителот Мицкоски не успеа да ги исполни нарачките од Будимпешта и следува одговорност за сите криминали на режимот.

Затоа во ВМРО-ДПМНЕ вчера зборуваат едно, а денес друго, знаат дека ги чека пораз на 12 април, но и одговорност за сите сторени криминали.

Парламентарни избори на 12 април ќе има, а тогаш ќе има и нов пораз на криминалниот режим на ВМРО-ДПМНЕ, нов пораз на извршителот Христијан Мицкоски и неговиот шеф од Будимпешта Никола Груевски.

Ќе има и одговорност за сите криминали на ВМРО-ДПМНЕ и од тоа Мицкоски нема да побегне.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени