mchi

Најнови вести

Најава, претседателот Заев и генералниот секретар Љ. Николовски во посета на Тиквешкиот регион

dbi

14.02.2020

Почитувани,


Ве известуваме дека денеска, 14.02.2020 година (петок), по повод празникот Свети Трифун, претседателот и генералниот секретар на СДСМ, Зоран Заев и Љупчо Николовски, ќе бидат во посета на Тиквешкиот регион.

Претседателот Зоран Заев ќе даде изјава за медиуми на градскиот плоштад во Неготино, кај фонтаната кај кафе „Амаро“, во 12:15 часот.

Го покануваме вашиот медиум да го проследи настанот.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени