mchi

Најнови вести

Донации за кампања

dbi

22.11.2016

Почитувани,

Сите заинтересирани можат да донираат финансиски средства за кампањата на Коалицијата за предвремени парламентарни избори 2016 предводена од СДСМ преку уплата на средствата на следната сметка:

КОАЛИЦИЈА ЗА ПРЕДВРЕМЕНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2016 ПРЕДВОДЕНА ОД СДСМ

Сметка број 300 0000040230 14 - Комерцијална банка АД Скопје

Цел на дознака - Донација

Напомена: Законското ограничување на висината на донирани средства за правни лица е до 30.000 евра во денарска противвредност, а за физички лица е до 3.000 евра во денарска противвредност.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени