mchi

Најнови вести

Злоупотребите со сечата на шуми веднаш да престанат, институциите да не бидат глуви

dbi

03.12.2016

Дополнителниот заменик министер Љупчо Николовски заедно со советниците беше во посета на Арачиново каде оствари средби со граѓаните и разговараше за проблемите со кои се соочуваат.

Мора да го заштитиме државниот фонд на шуми, да го спречиме опустошувањето, но и да се гарантира правото на сопственост на приватните сопственици.

Институциите мора да профункционираат.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени