mchi

Интервјуа

Спасовски гостин во „Избори 2016“ на К3 телевизија

dbi

05.12.2016

Интервју на носителот на изборната единица 2, Оливер Спасовски гостин во емисијата „Избори 2016“ на регионалната К3 телевизија. 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени