mchi

Најнови вести

Доаѓа правда и живот, криминалното раководство на ВМРО ДПМНЕ тоа не може да го спречи

dbi

16.02.2017

Соопштение за јавност

 

Во Македонија ќе има промени, живот и правда.

Така одлучија над 612.000 граѓани.

Криминалното раководство на ВМРО ДПМНЕ е уплашено и оттаму е огромната нервоза. Но секој кој злоупотребувал пари на граѓаните за лични и партиски цели морал да знае дека ќе се соочи со одговорноста.

На лажните вести на криминалното раководство на ВМРО ДПМНЕ никој веќе не верува. Ниту пак поминуваат изнасилените провокации. Демократските процеси се почнати. Македонија оди напред.

Република Македонија ќе биде праведно и правично општетсво со квалитетен живот за сите граѓани. Граѓаните тоа го очекуваат и тоа ќе го овозможи новата и одговорна Влада.

 

 

Скопје, 16.02.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени