mchi

Интервјуа

Шилегов гостин во Отворено на телевизија 24

dbi

17.03.2017

Портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов гостин во емисијата Отворено на телевизија 24

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени