mchi

Прес центар

Манчевски за ТВ 24: Наскоро претседател на Парламент и нова Влада

dbi

18.03.2017

Изјава на потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски во вестите во 17 часот на телевизија 24

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени