mchi

Соопштенија

Груевски го знае ставот на СДСМ, секој кој работел криминогено ќе одговара!

dbi

19.03.2017

Соопштение за јавност


Проблемот на Никола Груевски и неговите соработници е што тие се препознаваат во секој за кој постои сомнеж дека е дел од какви било криминални актвности. Затоа Груевски и соработниците имаат потреба несовесно да наоѓаат поврзаност каде што не постои.

Во врска со случајот за кој зборуваше соработникот на Груевски, Орце Ѓоргиевси, на прес конфернцијата денеска, ставот на СДСМ е јасен.

Ја охрабруваме полицијата да го расчисти случајот до крај и секој кој работел спортивно на законот да понесе соодветна одговорност.

Во Македонија мора да има и ќе има правда.

 

Скопје, 19.03.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени