mchi

Интервјуа

Интервју на претседателот Заев за портaлот на ромски јазик 24 Вакти

dbi

10.04.2017

Интервју на претседателот Заев за портaлот на ромски јазик 24 Вакти

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени