mchi

Обраќања

Спасовски: Граѓаните очекуваат одлуки во интерес на државата, Македонија да оди напред!

dbi

27.04.2017

Видео од репликата на пратеникот Оливер Спасовски, дваесетто продолжение на конститутивната седница во Собранието на Р.Македонија.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени