mchi

Обраќања

Манчевски: Деблокада на Собранието за Македонија да оди напред

dbi

27.04.2017

Видео од репликата на пратеникот Дамјан Манчевски, дваесетто продолжение на конститутивната седница во Собранието на Р.Македонија.

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени