mchi

Обраќања

Шилегов: Конститутивната седница треба да заврши за Македонија да оди напред

dbi

27.04.2017

Видео од репликата на пратеникот Петре Шилегов, дваесетто продолжение на конститутивната седница во Собранието на Р.Македонија.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени