mchi

Најнови вести

СДСМ Велес: Порачуваме Шумското стопанство Бабуна веднаш да ги испорача дрвата на граѓаните

dbi

19.05.2017

Прес конференција
Весна Стојанова Богоевска, портпарол на ОО СДСМ Велес
Велес, 19.05.2017


Почитувани граѓани,

Порачуваме Шумското стопанство Бабуна, да почне да работи одговорно и веднаш да ги испорача дрвата кои се платени од страна на граѓаните, а коишто до денес ги немаат добиено.

Голем е бројот на граѓани на Велес кои уште во Јануари, Февруари и Март уплатиле пари за огревни дрва, а се уште не можат да ги добијат.

И покрај ова, стопанството Бабуна продолжува да прима нови уплати за огревни дрва!

По формирањето на новата Влада, темелно ќе се преиспита работењето на сите јавни претпријатија, вклучително и на шумското стопанство Бабуна, а за секое незаконско дејствување, одговорните ќе мора да понесат одговорност.

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени