mchi

Интервјуа

Николовски гостин во „Што мисли народот“ на ТВ Стар

dbi

20.05.2017

Пратеникот и член на Извршниот Одбор на СДСМ, Љупчо Николовски гостин во емисијата „Што мисли народот“ на регионалната телевизија ТВ Стар од Штип.

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени