mchi

Обраќања

Заев: Ќе работиме на сплотување и за живот во Македонија за сите!

dbi

01.06.2017

Видео линк од обраќањето на претседателот на СДСМ, Зоран Заев во Собранието на Република Македонија по изборот за нов премиер на Република Македонија.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени