mchi

Најнови вести

(ФОТО) Граѓаните на прво место - претседателот на СДСМ Зоран Заев, стапи на должноста премиер на Република Македонија!

dbi

01.06.2017

Фотографии од стапувањето на должност на новиот премиер на Република Македонија, Зоран Заев, претседател на СДСМ.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени