mchi

Најнови вести

Митрески: Со ребалансот на Буџетот го остваруваме ветувањето дадено пред граѓаните за минимална плата од 12 000 денари

dbi

17.07.2017

Видео од обраќањето на пратеникот Јован Митрески на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година. 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени