mchi

Обраќања

Велковски: Повеќе од 3.000 стечајци ќе стекнат право за месечен надомест од 7.600 денари

dbi

05.08.2017

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени