mchi

Обраќања

Ременски: Ребалансот на буџетот ја покрива дупката во ПИОМ што ја направи ВМРО-ДПМНЕ

dbi

06.08.2017

Видео од обраќањето на потпретседателката на СДСМ и пратеничка Фросина Ремнски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени