mchi

Обраќања

Димитриевски: Со гласањето против ребалансот на буџетот, ВМРО-ДПМНЕ гласа против помошта за стечајците

dbi

06.08.2017

Видео од обраќањето на пратеникот Максим Димитриевски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година. 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени