mchi

Обраќања

Локвенец: Зврлевски работеше единствено во одбрана и заташкување на криминалите на претходната власт

dbi

09.08.2017

Видео од репликата на пратеникот Хари Локвенец на продолжението од 6 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на петатта точка од дневниот ред предлог за разрешување на Јавниот обвинител на Република Македонија.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени