mchi

Обраќања

Темелковски: Кисела Вода беше запоставена, новата локална власт предводена од СДСМ ќе се зафати со решавање на клучните проблеми

dbi

08.09.2017

Претседателот на Општинската организација на СДСМ во Кисела Вода, Филип Темелковски, во своето обраќање по повод 8 септември, Ден на независноста, порача дека Кисела Вода има проблеми кои се таложат со години и дека по промената, новата локалната власт предводена од СДСМ ќе се зафати со решавање на клучните проблеми.

-Нашата општина со години е запоставена од градоначалниците на ВМРО-ДПМНЕ. Тоа ќе се промени. Ги имаме решенија за нашата општина. По промената на локалната власт, општината ќе работи во интерес на сите граѓани. Ќе ги зголемиме зелените површини со нови паркови, наместо граѓаните да дишат смог ќе создадеме средина со чист воздух. На нашите деца на им обезбедиме безбедни улици за безбедно да одат до училиштата, посочи Темелковски.

Во своето обраќање, Темелковски додаде дека е време Општина Кисела Вода да добие домаќинска, одговорна и посветена локална власт.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени